nl fr

Decra Décor Bvba

Wichelse steenweg 100
9340 Lede - België
Gsm : +32 0477 56 83 42
info@sfire.be
BTW BE0466 634 237

De juiste vorm en stijl voor uw nieuwe haardwand of schouw

Sfire in Dendermonde - Killeweg 25 -  denkt met u mee tijdens de zoektocht naar de juiste vorm en stijl van uw nieuwe haardwand of schouw. Op deze manier helpen wij u om uw interieur verder te personaliseren, te ontwerpen en te realiseren. Gaat u uw woning, appartement of bedrijffspand renoveren?  Natuurlijk werken wij graag samen met uw (interieur)architect om de beste garantie te bieden voor een feilloze afwerking.

 

 

Totaalverbouwingen

Een totaalverbouwing is ons niet vreemd. Een keuken op maat, valse plafonds met indirecte verlichting, vloeren, parket of een nieuw tapijt worden in eigen beheer uitgevoerd of door ons gecoördineerd met verschillende aannemers die een strikte planning volgen. Wij zijn bijvoorbeeld fier op de realisatie van Bistronomie "The Bayou" , inclusief een privéwoning aan de oever van de Schelde te Wichelen.

Aarzel niet om het laatste nieuws van Sfire regelmatig online te bekijken. Heeft u vragen of wenst u inlichtingen? Contacteer ons dan vandaag nog. Hopelijk tot binnenkort bij u thuis of in onze winkel in Dendermonde .

Stratenplan

Back to Top